dydmarco
  • Posts: 5
  • Joined: 25/06/2013
My website is using Asp.Net Membership control.
I have successful integrated the forum in my website.
When I login from the main site and I open the default page in the ~/board1 folder YAF is recognising the user logged in.
Perfect.
The problem I have is that when I try to open the admin link as follow:
http://localhost/board1/yaf_admin_admin.aspx
I am getting the follow:

Quote:

Server Error in '/' Application.
________________________________________
Object reference not set to an instance of an object.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

Source Error:
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.


Quote:


Stack Trace:

[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
YAF.Pages.Admin.admin.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +504
System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +24
System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) +0
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +70
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3063



The same link from the Sample YAF application is working.

Do I miss anything?
Sponsor
dydmarco
  • Posts: 5
  • Joined: 25/06/2013
Ok... I gave up to integrate YAF as just a subdirectory in my main website as the YAF Sample application.
The solution is to run YAF as stand alone application as advised by YAF people.

Ciao,

Marco
BigMach
  • Posts: 1
  • Joined: 18/07/2013
I tried to integrate the same way in a subfolder and had the same problem. The problem was that I had forgot to set id and runat="server" on the head tag in my own masterpage, like this:

<head id="YafHead" runat="server">
[copy custom yaf meta-tags from original default.aspx]
</head>

I saw you already moved your forum outside your website, but perhaps it will help someone else anyhow.

BR
Markus
dydmarco
  • Posts: 5
  • Joined: 25/06/2013
Thank you Markus.... at least I know it now if I need to install in this architecture
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved