mjc225
  •  mjc225
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2013-01-27T06:06:51Z
The "Thank" functionality on my website seems to not work until I do a refresh in the browser.
I haven't touched the JQuery/Javascript which is the weird thing.

Has anyone else had this problem? If so, what did you do to reach a solution?

Attached please find the console from IE.
mjc225 attached the following image(s):
Sponsor
mjc225
  •  mjc225
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Camper Topic Starter
2013-01-27T06:26:17Z
And here is line 761/762

I'm hoping someone else has encountered this and knows of a solution.
Thanks.

jQuery('abbr.timeago').timeago();
}Sys.Application.add_load(function() { jQuery('#forum_ctl02_Pager_PageLabel').click(function() { openGotoPageForm('forum_ctl02_Pager_PageLabel'); }); });function addThanks(messageID){YAF.Controls.ThankYou.AddThanks(messageID, addThanksSuccess, CallFailed);}function addThanksSuccess(res){if (res.value != null) {var dvThanks=document.getElementById('dvThanks' + res.value.MessageID); dvThanks.innerHTML=res.value.Thanks;dvThanksInfo=document.getElementById('dvThanksInfo' + res.value.MessageID); dvThanksInfo.innerHTML=res.value.ThanksInfo;dvThankbox=document.getElementById('dvThankBox' + res.value.MessageID); dvThankbox.innerHTML='<a class="yaflittlebutton" href="javascript:removeThanks(' + res.value.MessageID + ');" onclick="this.blur();" title=' + res.value.Title + '><span>' + res.value.Text + '</span></a>';}}function removeThanks(messageID){YAF.Controls.ThankYou.RemoveThanks(messageID, removeThanksSuccess, CallFailed);}function removeThanksSuccess(res){if (res.value != null) {var dvThanks=document.getElementById('dvThanks' + res.value.MessageID); dvThanks.innerHTML=res.value.Thanks;dvThanksInfo=document.getElementById('dvThanksInfo' + res.value.MessageID); dvThanksInfo.innerHTML=res.value.ThanksInfo;dvThankbox=document.getElementById('dvThankBox' + res.value.MessageID); dvThankbox.innerHTML='<a class="yaflittlebutton" href="javascript:addThanks(' + res.value.MessageID + ');" onclick="this.blur();" title=' + res.value.Title + '><span>' + res.value.Text + '</span></a>';}}Sys.Application.add_load(function() { jQuery('#forum_ctl02_PagerBottom_PageLabel').click(function() { openGotoPageForm('forum_ctl02_PagerBottom_PageLabel'); }); });Sys.Application.add_load(forum_YafForumPageErrorPopup1_LoadScript);function forum_YafForumPageErrorPopup1_LoadScript(){jQuery("#forum_YafForumPageErrorPopup1").dialog({autoOpen:false,bgiframe:true,dialogClass:'',resizable:false,stack:true,modal:true,title:'Notification',width:'400px',buttons:{'OK':function(){jQuery(this).dialog('close');}}});Sys.Application.remove_load(forum_YafForumPageErrorPopup1_LoadScript);}Sys.Application.initialize();
//]]>
mjc225 attached the following image(s):
tha_watcha
2013-01-27T07:47:01Z
Which YAF Version are you using? This looks like a very old version with the old DNA Controls.

Its really hard to analyze the problem. The easiest solution of course would be to upgrade to a newer version.

Other than that i can't help much.

The first error message suggest that the jquery-ui library was not correctly loaded. Which could also be the reason for the second message.
UserPostedImage

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved