FoxMice-Media
  • Posts: 2
  • Joined: 17/01/2012
Hey.

i am tryning til instakke YAF forum on my ney wow guild webpage..

i need to install the forum in a folder named Forum

i use surftown af my host provider and they pus a prefix to my database so wath do i do to get in working.

The database has the foloning name Appleca_FDF_Forum and i have to yes that DB do to i alrady have a forum running on a privat famely site

The folder i plased in a folder named Forum i the root og the domain folder..

Best regards
Michael
Sponsor
squirrel
  • Posts: 925
  • Joined: 14/01/2010
You will have to modify the app.config file with the database prefix, and possibly the database owner.

You will also need either to move the files in the folder's /bin to the webroot, and modify app.config for changes when the forum is in a sub-folder, OR, create an 'Application' on the /Forum folder you have now.
If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 
FoxMice-Media
  • Posts: 2
  • Joined: 17/01/2012
Thanks for helping..

just to to sour on watch i need to do..

put the filen in the Folder /Forum hits is a APP folder the it works.


Best regards Michael
Users browsing this topic
    Forum Jump  
    • You cannot post new topics in this forum.
    • You cannot reply to topics in this forum.
    • You cannot delete your posts in this forum.
    • You cannot edit your posts in this forum.
    • You cannot create polls in this forum.
    • You cannot vote in polls in this forum.

    About Us

    The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

    Powered by Resharper Donate with PayPal button

    Project Twitter Updates

    Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved