devcloud
  • Posts: 2
  • Joined: 23/12/2011
We have upgraded our forum to 1.9.5.5 (have also tried 1.9.6 and receive the same issue), and we receive the error:

Could not load file or assembly 'YAF.Classes.Config, Version=1.9.5.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=f3828393ba2d803c' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)

We have made sure that we have retained our settings in db.config and mail.config and have used the settings from the supplied upgrade web config file. Does anybody have any ideas?

Thanks in advance...
Sponsor
tha_watcha
  • Posts: 4079
  • Joined: 06/03/2010
In the zip file of the yaf package is an readme.htm file included which contains specific instructions when you upgrade to 1.9.5.5.

But it looks like that dome old dlls are in your bin folder. Did you delete all the dlls in the bin folder before you upgrade?
UserPostedImage
devcloud
  • Posts: 2
  • Joined: 23/12/2011
Many thanks, we should have read the file but ignorantly assumed it would be the same as previous upgrades.

Thanks again.
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved