muralikrishnan
  • Posts: 1
  • Joined: 29/03/2011


I thank u for developing this wonderfull and colorful tool.

I have encountred the followinf message while i debug
Error creating control has been occured while switch over to design mode in many of the ascx file while development.


The request service 'System.web.httprequestbase' has not been registered.


I am using the version 1.9.5.5 Beta.I have debug in visual studio 2010 web developer express edition.

Platform:windows xp.






Sponsor
juju
  • Posts: 35
  • Joined: 05/09/2009
I had the same problem for a day. Try to rebuild the projects individually in this order:(right click, build)

YAF.Types
YAF.Classes.Config
YAF.Classes.Data
YAF.Core
YAF.Controls
YAF.Providers
YetAnotherForum.NET

It seems some dll's get unregistered. I'm really not sure. I hope it helps
hmmmm.... click thanks if my posts are useful
Users browsing this topic
    Forum Jump  
    • You cannot post new topics in this forum.
    • You cannot reply to topics in this forum.
    • You cannot delete your posts in this forum.
    • You cannot edit your posts in this forum.
    • You cannot create polls in this forum.
    • You cannot vote in polls in this forum.

    About Us

    The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

    Powered by Resharper Donate with PayPal button

    Project Twitter Updates

    Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved