Rider
  • Posts: 2
  • Joined: 16/12/2010
Hi,

First, thanks to the YAF team for all of your hard work and time.

I'm getting JScript runtime errors with 1.9.5 RTW. I've downloaded, installed and tested both BIN and SRC on my development machine (Vista32, IE8, Visual Web Developer 2008 Express).

When I log in to the forum, choose My Profile then Inbox (or Sent Items, Archive, etc.), I receive the following error: Microsoft JScript runtime error: '$.ui.dialog' is null or not an object. In the debugger, this is occuring in yaf_cp_pm.aspx?v=in [dynamic] ( cp_pm.aspx? ) line 445 (in the generated page):

<script type='text/javascript'>jQuery().ready(function() {$.ui.dialog.defaults.bgiframe = true;});</script>

I'm testing YAF as a stand-alone site. My knowledge of JQuery / javascript is quite limited. Does anyone have any suggestions as to what the problem might be and possibly how to solve it? Any guidance / assistance would be much appreciated.

Thanks,
Rider
Sponsor
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved