#1
This is my first shot at doing something like this and I get the following errors. Any help would be greatly appreciated!

Tom

I can log in:

UserPostedImage

Test Database Connection passes:

UserPostedImage

UserPostedImage

After I click Next the following error come sup:

UserPostedImage
Topic Starter
  • MGATV
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    50.6%
  • Joined: 22/07/2010
  • Posts: 1
#2
You use SQL Server 2000. Use search. Unfortunataly to get rid of it you should recompile YAF
from SVN.
  • bbobb
  • Rank: YAF Developer
  • Reputation:
    Exalted
    100%
  • Medals:
    Medal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.Medal of Honor for a YAF Database Key Player: Holds the key to YAF database. Bow down!Medal of Honor for the Support King: Given for answering tons of support questions and generally helping the community.Medal of Honor for the Support Knight: Given to a community member who has answered lots of support questions.
  • Joined: 21/10/2008
  • Posts: 1,558
  •  Man  Russian Federation
  • Location: Moscow
  • Thanks: 51 times
  • Was thanked: 287 time(s) in 253 post(s)
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved