Ioklahoman
2019-12-02T20:10:43Z
Install in one database with a different database prefix for each install?
Are there any instructions to install two separate boards on one domain?
I have been hunting for instructions on this but could not locate any.

domain Board separation:
thisdomain.com/forum/Board1
thisdomain.com/forum/Board2
Sponsor
tha_watcha
2019-12-04T12:01:57Z
The board id can be set in the forum control

<YAF:Forum runat="server" ID="forum" BoardID="1"></YAF:Forum>


So you need to create a boardNameA.aspx and a boardNameB.aspx and put the content of the default.aspx inside it. And set the Board ID to the board you want to use.
UserPostedImage
Ioklahoman
2019-12-05T13:39:02Z
Thanks.
However I am thinking I made a mess by changing the board to multi-board after the initial installation.

After changing this portion of the app.config
<!--
******************************************************************
** BoardID Key ** Defaults to: 1 **

You can create as many boards as you want and they will function as separate
forums (with separate users). (Admin->Boards to create new boards.)
You can also specify "BoardID" in the forum control:

<YAF:Forum ID="Forum1" runat="server" BoardID="2" />

-->
<add key="YAF.BoardID" value="1" />
<add key="YAF.BoardID" value="2" />
******************************************************************************************************************************



1- I noticed the folder hierarchy changed to "domain.com/forum/1/" and "domain.com/forum/2/".
And each "numbered" folder has the Images, Theme and Uploads folder in each.

Not sure if I should put the respective "Board Page" inside each numbered folder; or inside the the root folder.

Current problem:
The Menu Links and all hyperlinks on the newly created Board pages still default to the Initial board page (default.aspx).

tha_watcha
2019-12-08T02:07:37Z
Did you set the Board id in the forum control?

It should work if ForceScriptName is not defined in the app.config:

<add key="YAF.ForceScriptName" value="default.aspx" />


This line should be not present!
UserPostedImage
Ioklahoman
2019-12-09T07:19:13Z
I removed the line you mentioned and am getting better results. Thanks Again.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved