Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Ella  
#1 Posted : 25 September 2018 08:45:24(UTC)
Ella


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 25/07/2018(UTC)
Posts: 12
Russian Federation

Thanks: 3 times
I set settings for Google login for about two month ago. It worked perfect.
But now it doesn't work (I did nothing with forum).
Maybe something change with google profile request?

Got this error:
2018-09-25_10-28-44.png
Sponsor
Offline Ella  
#2 Posted : 25 September 2018 09:51:57(UTC)
Ella


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 25/07/2018(UTC)
Posts: 12
Russian Federation

Thanks: 3 times
Login also doesn't work (if user early registered on forum through google, now he cannot login).
Offline dmatthews5757@gmail.com  
#3 Posted : 19 December 2018 15:23:14(UTC)
dmatthews5757@gmail.com


Rank: YAF Forumling

Reputation:

Joined: 19/12/2018(UTC)
Posts: 1
Canada

Did you get this working? I'm having a similar problem, I went through the Google Integration steps after setup but am not getting the Login with Google option (on the registration page I get a "register with Google" option, but it just takes me to the normal login page). Going to /login?auth=google just gives the normal login page (no Google option), if I manually go to auth.aspx?auth=google I get pushed into the Google account authentication, but then when it redirects back I get the same error shown above.
Offline Ella  
#4 Posted : 21 December 2018 07:05:44(UTC)
Ella


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 25/07/2018(UTC)
Posts: 12
Russian Federation

Thanks: 3 times
Originally Posted by: dmatthews5757@gmail.com Go to Quoted Post
Did you get this working?


Unfortunately no. I had to turn off this function.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error