ChadD
  •  ChadD
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2008-06-25T18:30:51Z
So, the line that separates the signature from the post:
<div id="ctl00_Main_forum_ctl01_MessageList_ctl06_DisplayPost1_ctl24" class="yafsignature">


This seems to show the separation header for the signature only on YAF Pro for me. I did an upgrade from 1.9.1, and tried removing all theme files and replacing them with 1.9.1. Then, I replaced all 1.9.1 with 1.9.3 files. I also tried deleting all files and only uploading 1.9.3 theme files.

I'm not sure what to try next... maybe I just need to look at the CSS and give it a shot.

Regards.
Sponsor
ChadD
  •  ChadD
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2008-06-25T18:44:03Z
I found the problem. The following code does not exist in the other theme.css files... (for instance it's not in the soclean theme.css) not sure why they worked in 1.9.1 though.

Following CSS has to be in the theme.css to get the separators to show (Clearly, it's being referenced, but there is nothing in the css file to link to it?)


.yafnet div.yafsignature
{
	border-top: solid 1px #666666;
	margin-top: 15px;
	padding-top: 5px;
}


Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2008-06-25T22:32:54Z
Yeah, just an oversight. Thanks.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved