MicScoTho
  •  MicScoTho
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer Topic Starter
2008-05-01T15:52:03Z
It seems that admins cannot post in, moderate, or watch newly created forums. Moderators and regular members can, however.

To reproduce the bug yourself:
1) Log in as an admin
2) Create a new forum
3) Browse to the new forum, and click New Topic, Moderate, or Watch Forum
4) BUG: you will be taken to the forum listing for the 1st category (strange)
5) Go to Admin > Host Settings > Cache and clear the cache.
6) Now you can post!

Not sure what's causing this, but it seems cache-related. And, when this happens, the topics.ascx.cs NewTopic_Click event handler is never invoked. Strange?

Seems like something we should fix before beta.
Sponsor
Phe0n1x
2008-05-01T15:56:52Z
I also wish to mention that admins who do not have all the options (IE: Host Settings) cannot clear the cache and therefore cannot post in the new forum or subforum until the cache has been cleared by the admin with the Host Settings panel
Ederon
2008-05-01T23:07:16Z
I guess we need to think about placement of some administration settings/tools which are now in host settings to board level. Caching is one such thing.
When I post FP:Ederon in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting.
UserPostedImage 
soltys
  •  soltys
  • 62.6% (Friendly)
  • YAF Forumling
2008-06-17T22:33:24Z
I've noticed also that newly created user doesn't see all forum topics..I don't know where's the problem. Strange thing is when i add manualy values into db tables. When i add user to grup in db(userid, groupid) everything is fine until I log for the first time..then values i added into db disappear...

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved