Ederon
2008-01-27T03:33:45Z
ok, thanks. I'll look into code responsible for that exception.
When I post FP:Ederon in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting.
UserPostedImage 
BoSJo
  •  BoSJo
  • 57.8% (Neutral)
  • YAF Forumling
2008-01-27T07:46:46Z
When "Require User Login:" is activated, you cannot register a new account.
Clicking the "register" link just throws you the login box.


I cannot get the CAPTCHA to work when registering new user.
No matter how i try to write the text in the image, it tells me that it's wrong.
Works fine for : "Enable CAPTCHA for Post a Message:"
but i find it annoying that it's Case sensitive, as it can be difficult to determine if it's upper or lower case.


New user not yet verified by email gets Password incorrect alert when trying to login.
Perhaps he should get a message to verify his account instead.


mail Notification sends out link like :
http://test2.bojohansen....px?g=posts&m=3#3 
Which bring up the page
Quote:


http://test2.bojohansen....lt.aspx?g=info&i=4#3 

Access Denied
You tried to enter a area where you didn't have access.
Continue...




Administration
Link "Board Settings" says "Forum Settings"
Link "Admin Index" don't indicate anywhere that this is where you are


Looks great :-d

Really nice to have found this forum SW where things are really moving forward.
Keep the good work coming guys :-d
Ederon
2008-01-27T07:52:07Z
BoSJo wrote:

When "Require User Login:" is activated, you cannot register a new account.
Clicking the "register" link just throws you the login box.


This is already fixed, but I did it just now so it's not in version published here. You may want to dl SVN version, which contains latest source.

Anyway thanks for reporting, it's helping a lot.
When I post FP:Ederon in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting.
UserPostedImage 
BoSJo
  •  BoSJo
  • 57.8% (Neutral)
  • YAF Forumling
2008-01-27T08:23:50Z
Ederon wrote:


Anyway thanks for reporting, it's helping a lot.


Well thats the least i can do for you guys that are doing all the work

Ederon wrote:


You may want to dl SVN version, which contains latest source.



Is there a little how to on that?
I Dll'ed the TortoiseSVN and can browse with it.
So I right click "YetAnotherForum.NET"
https://yafdotnet.svn.so...fsrc/YetAnotherForum.NET 
and downloaded it all.

Is that the way to do it?
Ederon
2008-01-27T11:36:42Z
BoSJo wrote:

So I right click "YetAnotherForum.NET"
https://yafdotnet.svn.so...fsrc/YetAnotherForum.NET 
and downloaded it all.

Is that the way to do it?


Just create new empty directory somewhere, right-click it and choose "SVN Checkout", and checkout this address, not just website:
http://yafdotnet.svn.sou...t/yafdotnet/trunk/yafsrc 
When I post FP:Ederon in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting.
UserPostedImage 
Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer Topic Starter
2008-01-27T12:44:59Z
BoSJo wrote:

Ederon wrote:


Maybe send us your web.config/app.config as I suspect it's config error. Anyway, have you looked to YAF event log? If you can't reach it via web, look directly to the database.



Event log when calling site root with firefox and cookie set on an administrator account.

System.FormatException: Index (zero based) must be greater than or equal to zero and less than the size of the argument list.
at System.Text.StringBuilder.AppendFormat(IFormatProvider provider, String format, Object[] args)
at System.String.Format(IFormatProvider provider, String format, Object[] args)
at YAF.Controls.ForumStatistics.BindData()
at YAF.Controls.ForumStatistics.DataBind()
at System.Web.UI.Control.DataBindChildren()
at System.Web.UI.Control.DataBind(Boolean raiseOnDataBinding)
at System.Web.UI.Control.DataBind()
at YAF.Pages.forum.BindData()
at YAF.Pages.forum.Page_Load(Object sender, EventArgs e)
at System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e)
at System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e)
at System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e)
at System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

Web.Config and app.config are mailed



Your problem appears to be with your language localization not being in sync with the english.xml localization.

Directly copy the entries for the forum stats over from the english.xml file.

Copy (from the FORUM page):

MAX_ONLINE
stats_posts
stats_lastpost
stats_members

THEN localize them -- but verify it works.


BoSJo
  •  BoSJo
  • 57.8% (Neutral)
  • YAF Forumling
2008-01-27T12:46:45Z
Thanks Ederon.
I'm Dll'ing VS2008 so i can compile it.
maybe it's about time to do some coding again.....haven't read the .net book i bought some years though :| but it's never to late 🙂
BoSJo
  •  BoSJo
  • 57.8% (Neutral)
  • YAF Forumling
2008-01-27T13:02:53Z
Jaben wrote:


Your problem appears to be with your language localization not being in sync with the english.xml localization.



Funny why it happened just by clicking link in new Reply notification mail.....

I'll see if i get the time to try your fix tomorrow.

Thanks 🙂
BoSJo
  •  BoSJo
  • 57.8% (Neutral)
  • YAF Forumling
2008-01-27T13:26:22Z
Can't disable "Allow Quick Answer:" in admin section
Uncheck it, Save settings, then it's checked again

Test on your own...I've messed allot around with my test setup today.
Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer Topic Starter
2008-01-27T13:31:28Z
Thanks for all your help testing BoSJo.
Ederon
2008-01-27T13:35:06Z
BoSJo wrote:

Can't disable "Allow Quick Answer:" in admin section
Uncheck it, Save settings, then it's checked again


Fixed
When I post FP:Ederon in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting.
UserPostedImage 
Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer Topic Starter
2008-01-27T15:21:49Z
Zips updated with todays fixes. Thank you everyone for your help.
tep
  •  tep
  • 99.2% (Exalted)
  • YAF Commander
2008-01-27T22:21:56Z
This updated Alpha is close to Beta ? Is there any exact date for that Jaben ?

Thanks
Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer Topic Starter
2008-01-27T22:33:58Z
Well, the next couple of weeks are going to be a bit rough for YAF... I'm moving hosting and so I'll be putting a lot of energy into that. (YAF may be down a tad during transitions.) I'd like to be in BETA by the beginning of March (using v1.9.3 on this support forum) -- then RC1 soon after. Ideally v1.9.3 will be released around May.
tep
  •  tep
  • 99.2% (Exalted)
  • YAF Commander
2008-01-27T23:35:46Z
Thanks for reply Jaben 🙂
Users browsing this topic

    About Us

    The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

    Powered by Resharper Donate with PayPal button

    Project Twitter Updates

    Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved