Vera Waage
2018-02-27T16:37:06Z
Does anyone know how to fix this
The error I get when posting to forum
Hoping for quick resolution 🙂
Sponsor
Vera Waage
2018-02-27T17:16:44Z
It seems like the forum posts, and replies to,
its just right after submit, that an error page turns up, going back in browser
all i good and posting is listed.

So What we need is a postback to previous page, or post a confirmation message that post is submittet, instead of this error message

I cannot delete my posts, so what ever action I try to existing or new post, I will always get the error page
tha_watcha
2018-02-28T10:07:47Z
Well the issue is caused by the dnn menu you are using and not the forum! What menu are you using in your dnn skin?
UserPostedImage
Vera Waage
2018-02-28T15:36:52Z
tha walcha
this is just standard dnn 9.1.1 DDR menu on mandeeps PORTO 4.0 skin
there is also an extra Friendly URL provider from dignuke.com for the DIG Article module
do you think that is the one generating the error ?
Do you have any suggeststion on how to fix ?
tha_watcha
2018-03-01T10:00:27Z
Originally Posted by: Vera Waage 

tha walcha
this is just standard dnn 9.1.1 DDR menu on mandeeps PORTO 4.0 skin
there is also an extra Friendly URL provider from dignuke.com for the DIG Article module
do you think that is the one generating the error ?
Do you have any suggeststion on how to fix ?



Without testing i have at the moment no idea how to fix this. The only option would be first can you switch to the standard dnn skin on the forum page to see if the error occurs without the skin you are using?

Is this skin free available so i can test this?


UserPostedImage
Vera Waage
2018-03-02T18:01:49Z
http://store.dnnsoftware.../product-details/porto-4 
hmm... when I install it there is a 14 day test periode, but I do not know where to download it without a purchase.
Of corse I have the installation files, but do not know if I can share

will test with standard skin thanks for the pointer.
Vera Waage
2018-03-06T05:52:49Z
Originally Posted by: tha_watcha 

Well the issue is caused by the dnn menu you are using and not the forum! What menu are you using in your dnn skin?



the wacha
You were right,
everything works in standard DNN skin.

Now the only problem is , I am the only one that can access the forums.
everyone else gets this error...

Cannot insert the value NULL into column 'Flags', table 'sejlklubbenKBH_DATA.dbo.yaf_User'; column does not allow nulls. INSERT fails.
Cannot insert the value NULL into column 'UserID', table 'sejlklubbenKBH_DATA.dbo.yaf_UserGroup'; column does not allow nulls. INSERT fails.
The statement has been terminated.

I have imported users.... there is a filled table for users DATA.dbo.yaf_User

tha_watcha
2018-03-09T11:06:25Z
Thanks for the report issue is fixed and new release online!

https://github.com/YAFNE...leases/tag/v2.2.4.8-5814 
UserPostedImage

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved