justsail
  •  justsail
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2012-10-05T21:35:32Z
I'm completing the YAF setup. I get to the page that test your database connection and SMTP connection. Database is fine but not SMTP. I click next. It ask for the password then I get to the plugin upgrade page. I click next and get internal error 500. It's now on the url: http://localhost/yafnet/Default.aspx. Any ideas how to fix this?
Sponsor
squirrel
2012-10-05T21:45:45Z
You are getting an internal server error. You need to turn off Custom Errors in the yaf web.config and you need to have your host turn on "Detailed Error Reporting to Client" in your server configuration. Most webhosts override detailed errors for security purposes. Before we can diagnose a problem, we need the detailed error information, as well as the version of YAF you are trying to install --

If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 
squirrel
2012-10-06T01:16:13Z
Additionally, given at what step the error is happening - is this a 'new' install - and if so, are you checking "Upgrade BBCodes"? New installs should not check Upgrade BBCodes - the install will fail at that step.
If you can't find it using the forum search, try my signature link -- searches this site using Google: Google is my Friend 

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved