thx1200
  •  thx1200
  • 61.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
2012-04-06T04:05:49Z
I just installed 1.9.6.1 YAF for DNN. I upgraded a database from an old version of YAF from a non-DNN site. It was a little bit of work to merge it all together, but everything seemed to migrate okay and so far almost everything is working well, but I do have two odd issues.

1. Tool tips display incorrectly most of the time. For example, if I hover over "Forum" I see "Shows the Forum Mainpage," as expected. But then when I hover almost any other link on the entire page (not just in the YAF parts, but all over the portal), I see "Shows the Forum Mainpage." Obviously this is incorrect. Frankly, I find the tooltips annoying anyway. Is there any way I can just disable them completely? If not, how can I fix the eroneous tool tips that are popping up over all my links that shouldn't have tool tips?

2. The search page has some major issues. When I click on it, I see the the text entry, but below it I see the "Loading Search Results" wait screen. This is all before I've entered any text or clicked search or anything! I have modal pop-ups disabled on my DNN portal, is that why I'm getting this behavior? I noticed in the sample forums, the search waiting icon shows as a pop-up. Any way to fix this?

Second search problem. I can only click search once. After I get results, if I enter new terms and click search again, nothing happens until I refresh the page. I suspect this is related to my previous search problem, though.


EDIT: I found out that if I remove the "tiptip" js file from the skin, the tool tip problem is resolved at the expense of the management accordian menu not looking pretty. I can live with that. I might go back and try to tweak the js later on. The search page is still a pretty big issue, though.
Sponsor
tha_watcha
2012-04-06T14:33:58Z
1. It was a Problem with the TipTip Plugin i use in my themes to display the tooltips. I fixed that issue the updated js file can be downloaded here:

http://yafnet.codeplex.c...set/changes/10f96efea9ad  or from the Updated DNN 1.9.6.1 Release Package.

2. I fixed the Popup issue i updated the Download Packages, Updating is highly reccomend since most of the functions wouldnt work

http://dnnyafnet.codeplex.com/releases/view/84988 


UserPostedImage
thx1200
  •  thx1200
  • 61.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
2012-04-08T23:36:45Z
That did the trick. Man, thanks for the super fast fix on this!!!
thx1200
  •  thx1200
  • 61.4% (Friendly)
  • YAF Camper Topic Starter
2012-04-09T00:04:52Z
Ignore this reply. I thoguht I still had a problem, but it was just browser cache. 🙂

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved