ProNotion
  •  ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2012-02-22T20:56:27Z
I am trying to get the social media login/registration working in a new site. I kind of have Facebook working but I'm having trouble with Twitter. Whenever I try and login with my Twitter account I get the error "The Twitter ID and Twitter Name does not match!" - I have checked and confirmed both are correct.

Any ideas what the issue is?
Sponsor
tha_watcha
2012-02-23T00:17:35Z
Originally Posted by: ProNotion 

I am trying to get the social media login/registration working in a new site. I kind of have Facebook working but I'm having trouble with Twitter. Whenever I try and login with my Twitter account I get the error "The Twitter ID and Twitter Name does not match!" - I have checked and confirmed both are correct.

Any ideas what the issue is?



Its a bug and fixed in latest source code . This will be fixed in 1.96 Final
UserPostedImage
ProNotion
  •  ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2012-02-23T08:38:40Z
Thanks for the update. Is there an ETA on 1.96 Final release? In the interim would you say the current RC is stable enough for use in production?

Thanks, SImon
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2012-02-23T10:01:47Z
It's recommended to wait until a next release, it will contain bug fixes for bugs reported here and some perfomance tweaks. It doesn't have ETA but RC1 didn't contain too many bugs to postpone the next one for a very long time. If you didn't upgraded at RC1 time it's better to wait. It will not contain new features, but found bugs will be fixed and it'll contain some perfomance tweaks.
ProNotion
  •  ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2012-02-23T10:06:13Z
Unfortunately this was a clean install of the RC1 release and we have gone a bit far down the road to consider downgrading for a short period. Is there a definitive list of bugs that are outstanding or reported since the release of RC1?

Thanks
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2012-02-23T10:19:41Z
Simon, wait for Final or use the current repository code to compile it. As a said RC1 is not very buggy. IMHO. Use search for details begining with the release date.
ProNotion
  •  ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2012-02-23T10:21:24Z
OK thanks, no problems building from the source.
ProNotion
  •  ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2012-02-23T15:00:28Z
Are there some SQL Updates that need to run in addition to building from the source as after deploying the dll's I am getting an exception "Procedure or function 'yaf_pageload' expects parameter '@CurrentTime', which was not supplied.".

Thanks
tha_watcha
2012-02-23T15:06:27Z
Originally Posted by: ProNotion 

Are there some SQL Updates that need to run in addition to building from the source as after deploying the dll's I am getting an exception "Procedure or function 'yaf_pageload' expects parameter '@CurrentTime', which was not supplied.".

Thanks



Yes you need to run the upgrade wizard ../install/default.aspx

UserPostedImage
ProNotion
  •  ProNotion
  • 53.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2012-02-23T20:27:03Z
Sorted - thanks. Twitter and Facebook logins working a treat now!
EssexMale
2014-06-06T22:56:47Z
I have followed the instructions in this  article but it just doesn't work for me in version 2.1.2

The single sign on is checked and I have set the callback url to the base url. All I get is the username/password dialog empty and it still says login. It doesn't matter what device I use I am not getting past the login screen. Any idea's what the issue is?
tha_watcha
2014-06-08T11:44:39Z
Quote:

All I get is the username/password dialog empty and it still says login.



Where you able to connect the user or create a new user first? Or when exactly did you see the empty login dialog?

Did anything happen when you click on "Login or Register with Twitter"? Did you upgrade the urlrewriter.config on the last upgrade?
UserPostedImage
EssexMale
2014-06-08T12:09:28Z
I follow the steps in that document for Twitter, get the 'Login or Register with Twitter' button & absolutely nothing happens except the username/password dialog is cleared on postback on button press. The values exist in the app.config file and I restart the application to load in the config values.

BTW: Google have changed things so the Google instructions require updating
tha_watcha
2014-06-08T12:43:45Z
Originally Posted by: EssexMale 

I follow the steps in that document for Twitter, get the 'Login or Register with Twitter' button & absolutely nothing happens except the username/password dialog is cleared on postback on button press. The values exist in the app.config file and I restart the application to load in the config values.



As i already wrote above this is an issue of the urlrewriter.config. Make sure this file is upgraded


UserPostedImage
EssexMale
2014-06-08T12:58:28Z
I follow the steps each time when upgrading and not once have I ever seen documentation about upgrading that file

I replaced the contents from the upgrade file and it got further. Go to the Twitter login info then click CANCEL not authorise and it takes me back to:

/forum/?g=login (forum is the root folder)

which gives a 500 Internal Server error
Similar Topics
Users browsing this topic

    About Us

    The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

    Powered by Resharper Donate with PayPal button

    Project Twitter Updates

    Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved