prathapreddym
2011-02-21T17:08:48Z
Hi,

Recently i have created a forum using YAF. But google is not crawling forums. It is crawling only the menu links and help content. Can you please look in to my site and please help me to resolve this issue

Site URL : www.24by7movies.com 
Sponsor
cagliostro
2011-02-21T17:10:36Z

Good things come to those who wait ...


bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2011-02-21T23:34:41Z
Originally Posted by: cagliostro 


Good things come to those who wait ...


Good things come only to those who can give off his YAF version 🙂 .
cagliostro
2011-02-22T00:23:32Z
Originally Posted by: bbobb 

Originally Posted by: cagliostro 


Good things come to those who wait ...


Good things come only to those who can give off his YAF version 🙂 .



Hm... you have "photographic eye". You see the details !!!

:lol: :lol:


prathapreddym
2011-02-22T03:15:55Z
ThanQ for you quick reply.

I am using YAF 1.9.5.0



Thanks,
Prathap.
Jonas
  •  Jonas
  • 50.6% (Neutral)
  • YAF Forumling
2011-03-09T16:18:19Z
I got the same issue. I'm also using 1.9.5RC, will upgrading to 1.9.5.5 solve the problem?

edit : using the DNN module version if that matters!

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved