SaiDon
  •  SaiDon
  • 71% (Friendly)
  • YAF Lover Topic Starter
2010-06-30T15:51:02Z
- YAF 1.9.4 Final
- Thank feature is enabled, I click on any topic in forum. Error appears such as:

UserPostedImage

Please help me,
Thanks
Sponsor
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-06-30T21:33:55Z
Kamyar
2010-07-01T10:29:32Z
Committed to SVN No. 3464
If at first you don’t succeed, call it version 1.0
Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-07-01T16:13:59Z
If you're upgrading, make sure an RE-RUN the installation so the database is updated by going to http://myforum.com/install 
SaiDon
  •  SaiDon
  • 71% (Friendly)
  • YAF Lover Topic Starter
2010-07-02T13:25:10Z
Hi Jaben,

I used YAF 1.9.3 RC2 before

After I upgraded to YAF 1.9.4 RC4. My forum still work with "Thank feature" well

When download YAF 1.9.4 Final, the error appears when enabling "Thank feature" and click on any topic to read

I attached picture and my database. please help me resolve issues

Thanks
File Attachment(s):
Forum_02072010_2000.rar (1,788kb) downloaded 35 time(s).
SaiDon attached the following image(s):
Kamyar
2010-07-02T18:15:06Z
This issue is now fixed in the latest SVN.
If at first you don’t succeed, call it version 1.0

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved