alitaheri
  •  alitaheri
  • 54.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2010-06-18T08:22:32Z
I have integrated the YAF 1.9.3-RC2 with umbraco v 4.0.3 on IIS 7 and here is the forum

http://unieducate.proklab.com/forum.aspx 

when you go to the site it is showing Logged in as : and there is no username.

I have tracked the issue and I found out there is a user in YAF_user table that is created by YAF automatically with no username and empty password .
and also I have checked the table YAF_Active this user has the ID of the above user.
I assume that something is not right with guest and it cant find the Guest user.

I have searched the whole day and couldnt find any answer.

Looking forward to hear from YAF team
Sponsor
alitaheri
  •  alitaheri
  • 54.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2010-06-21T08:25:31Z
there was one user with empty username and password in umbraco tables (cmsMemebr) i have deleted that one and now I am getting this?

Server Error in '/' Application.

Object reference not set to an instance of an object.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

Source Error:


Line 121: this.Controls.AddAt( 0, _header );
Line 122:
Line 123: this.Controls.Add( forumControl );
Line 124:
Line 125: // add the footer control after the page...

Source File: d:\Live_Sites\Uni_educate\app_code\YAF\Forum.cs Line: 123

Stack Trace:


[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
YAF.Classes.Utils.YafContext.get_UnreadPrivate() +21
YAF.Classes.Base.ForumPage.ForumPage_Init(Object sender, EventArgs e) +719
System.Web.UI.Control.OnInit(EventArgs e) +131
System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer) +142
System.Web.UI.Control.AddedControl(Control control, Int32 index) +270
YAF.Forum.Forum_Load(Object sender, EventArgs e) in d:\Live_Sites\Uni_educate\app_code\YAF\Forum.cs:123
System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +131
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +65
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2427
bbobb
  •  bbobb
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2010-06-21T09:09:35Z
It's not a YAF problem. There is special place for integration issues:
http://forum.yetanotherf...-Portal-Integration.aspx 
alitaheri
  •  alitaheri
  • 54.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2010-06-21T09:18:50Z
I have posted the issue there. hope someone can help me !!!

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved